Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Cilat jane shenjat dhe simptomat e gastritit ?

loading...

Shenjat dhe simptomat e gastritit

Gastriti ndahet në akut dhe kronik.

Gastriti kronik zakonisht ose nuk jep shenja ose shenjat e tij janë sipërfaqësore. Inflamacioni në stomak ka zgjatur për një kohë të gjatë. Mund të japi të vjella, dhimbje në pjesën e sipërme të barkut, nauze (përzierje të stomakut), gogësim, pakësim të oreksit dhe fryrje të stomakut.

Gastriti akut shkakton djegie në stomak dhe dhimbje. Kur I sëmuri është i pangrënë dhimbjet rriten. Përzierje të stomakut dhe të vjellat edhe këtu shfaqen. Ilaçet për të cilat folëm më lart apo alkooli mund të shkaktojnë plagë në stomak dhe kjo bën që të ketë hemorragji. Gjaku I përzier me aciditetin e stomakut mund të shfaqet me ngjyrë të errët gjatë të vjellës. Gjithashtu edhe feçesi mund të marri një ngjyrë të errët nëse ka hemorragji.

kush jane shenjat dhe simptomat e gastritit,gastriti shenjat dhe simptomat e tij,gastriti shqip,shenjat e gastritit shqip,gastriti ne shqip shenjat e tij,

Related Posts :