Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Një ditë do të detyrohemi t’i ndryshojmë hartat mentale

loading...
Një ditë do të detyrohemi t’i ndryshojmë hartat mentale, skemat e vjetra kah ecin mendimet dhe bindjet tona.
Ndryshimi i hartave mentale mundëson:
HYRJEN NË FUSHËN E POTENCIALIT TË MUNDËSIVE TË PAKUFISHME.
Amëza e re e mendimeve dhe bindjeve do ta ndryshojë në tërësi jetën e secilit njeri.
Asnjë njeri nuk ka ardhë në jetë të vuaj.
Nëse duam që ta ndryshojmë gjendjen tonë, patjetër duhet të fillojmë me ndryshimin e vetvetes.
Ky është fillimi i ndryshimit.
Me shumë dashuri, Daut Demaku

Related Posts :