Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

E vetmja siguri në jetën njerëzore është – PASIGURIA e plotë.

loading...
E vetmja siguri në jetën njerëzore është – PASIGURIA e plotë.
Siguri e garanci në jetën e njeriut nuk ka dhe nuk mund të ketë.
Ky është fillimi i lojës. Unë them: të luajmë!
Nesër është NDOSHTA. …prandaj: Jeto - tash. Dashuro - tash. Puno – tash. Gëzohu – tash. Ky çast i jetës - është real, i vërtetë.
Çka do të fitojmë prej kësaj loje?
E para, do të fitojmë një qetësi mahnitëse shpirtërore.
Qetësia shpirtërore e ruan shëndetin, krijon suksesin, lumturon njeriun!
Pastaj do të nisemi edhe në rrugën e plotësimit të dëshirave një për një.
Me shumë dashuri, Daut Demaku

Related Posts :