Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Kujdesu që dita e sotit të jetohet e plotë

loading...
Kujdesu që dita e sotit të jetohet e plotë.
Në harmoni të vetëdijshme.
I vetmi moment real i jetës ndodhë në këtu e në tash.
Të tjerat janë përralla për fëmijë.
Ngritja shpirtërore, esenca dhe ekzistenca, nuk ndodhin as në dje as në nesër.
Çdo gjë në të kaluarën ka ndodhur kur ishte SOT.
Çdo gjë në të ardhmën do të ndodhë kur të jetë SOT!
Me shumë dashuri, Daut Demaku

Related Posts :