Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Info Magazine - Arian Zeka dhe Ejup Gojnovci - 25.08.2016 - Klan Kosova” plus 13 more Klan Kosova

loading...

“Info Magazine - Arian Zeka dhe Ejup Gojnovci - 25.08.2016 - Klan Kosova” plus 13 more Klan Kosova


Info Magazine - Arian Zeka dhe Ejup Gojnovci - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 12:04 PM PDT

Qeveria jep 1 milionë euro për luftimin e sëmundjes gundore tek gjedhet - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 11:47 AM PDT

Vepra e Frashër Demaj përkthehet në gjuhën bullgare - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 11:28 AM PDT

Delawie vlerëson lart punën e Doganës së Kosovës - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 11:38 AM PDT

Rrënohet shtëpia në Kolovicë: Familjarët kundërshtojnë vendimin - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 12:17 PM PDT

Digjet stalla me bagëti në Reshtan - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 11:33 AM PDT

Gjuhëtarët kritikojnë të folmen e deputetëve - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 11:12 AM PDT

Në Pejë protestohet të shtunën, ftohet tërë Kosova ta kundërshtojë demarkacionin - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 11:11 AM PDT

Thaçi viziton familjen Asllani që humbi 11 anëtarë në luftë - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 11:05 AM PDT

Ora e Fundit - 24.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 11:45 AM PDT

Testi i raketave ballistike në Korenë e Veriut - 25.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 06:30 AM PDT

Krejt çka ndodhi në Itali pas tërmetit - 24.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 12:07 AM PDT

Zona B - 24.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 24 Aug 2016 07:56 PM PDT

Lajmet 20:00 - 24.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 25 Aug 2016 12:03 AM PDT

Related Posts :