Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Klan Kosova: “Deri ku shkuan ofendimet per Milot Rashicen - 17.08.2016 - Klan Kosova” plus 14 more

loading...

Klan Kosova: “Deri ku shkuan ofendimet per Milot Rashicen - 17.08.2016 - Klan Kosova” plus 14 more


Deri ku shkuan ofendimet per Milot Rashicen - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 12:33 PM PDT

Rruga Ferizaj-Gjilan merr emrin e Beau Biden - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 11:37 AM PDT

Shtyhet vendimi për Azem Sylën dhe të tjerët - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 11:39 AM PDT

Punimet në magjistralen Prishtinë – Fushë Kosovë shkaktojnë kolona - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 11:40 AM PDT

Vizita e Biden nën masa të rrepta sigurie - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 11:38 AM PDT

JIll Biden viziton Manastirin e Graçanicës - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 11:41 AM PDT

Qytetaret e entuziazmuar me viziten e Biden-it - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 11:38 AM PDT

Biden s'ia ndërron mendjen opozitës - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 11:38 AM PDT

Biden me porosi të qarta për kosovarët - 17.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 11:36 AM PDT

Kështu u bllokua Prishtina, kur Biden erdhi në Kosovë – Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 09:37 AM PDT

Ora e Fundit - 15.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 16 Aug 2016 05:52 PM PDT

Vizitat e lidereve amerikane ne Kosove, para e pas luftes - 16.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 16 Aug 2016 04:01 PM PDT

Lajmet 20:00 - 16.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 05:35 AM PDT

Kush është garuesja e parë që prezantoi Kosovën në Olimpiadë - 16.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 02:25 AM PDT

Fyhet Rashica që zgjodhi Kosovën - 16.08.2016 - Klan Kosova

Posted: 17 Aug 2016 10:43 AM PDT

Related Posts :