Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Forumi Shqiptar: “Isa Mustafa terheq dermakacionin nga rendi i dites” plus 5 more

loading...

Forumi Shqiptar: “Isa Mustafa terheq dermakacionin nga rendi i dites” plus 5 more


Isa Mustafa terheq dermakacionin nga rendi i dites

Posted: 01 Sep 2016 02:59 PM PDT

athu a do te ishte me mir te votohej pro demarkacionit .

Vetëm te urtësija , besa , sinqeriteti e diciplina , ndjehet e qetë e esigurtë "dashuria ".

Posted: 01 Sep 2016 10:23 AM PDT

Emri: SSSSSSSSSSSSS.jpg  Shikime: 39  Madhësia: 49.4 KB
përshndetje i rrespektueshmi lexues .
Fotografitë e Bashkëngjitura
 

Ku , ligji z'batohet : Nga t'sinqertit , a z'gidhet gjithçka drejtë...? Unë tham po .

Posted: 01 Sep 2016 07:39 AM PDT

Emri: 5.jpg  Shikime: 36  Madhësia: 47.0 KB
përshndetje i rrespektueshmi lexues .
Fotografitë e Bashkëngjitura
 

Shkalla matese e zhvillimit të qytetrimit. ( Qytetrimi ku bën pjesë ZOTI )

Posted: 01 Sep 2016 04:46 AM PDT

Shkalla matese e zhvillimit të qytetrimit. ( Cfarë zhvillimi duhet të arijmë që të bejmë pjesë me Krijuesin tonë )

Shkalla Kardashev e matjes.
Shkalla Kardashev është një metodë e klasifikimit të qytetërimeve në bazë të nivelit të tyre teknologjik, i propozuar në vitin 1964 nga astronomi rus Nikolai Kardashev.

Ai përbëhet nga disa lloje qytetrimesh, bazuar në sasinë e energjisë që përdor qytetërimi, sipas një progresion eksponencial. Ekzistenca e qytetërimeve të përshkruara është thjesht hipotetike, por kjo shkallë është përdorur si pikënisje në kërkimin SETI, dhe është përmendur edhe në disa vepra fantastikoshkencore.

Lloji I: Civilizimi në gjendje të përdorë të gjithë energjinë e disponueshme nga planeti i tij.

Type II: Civilizimi në gjendje të mbledhë të gjithë energjinë e yllit në sistemit të tyre diellor .

Lloji III: Civilizimi në gjendje të përdorin të gjithë energjinë e galaktikës së tij.

Lloji IV: Civilizimi në gjendje për të kontrolluar të gjithë energjinë e një grupi galaktikash.

Lloji V: Civilizimi në gjendje të perdorë të gjithë energjinë e të gjithë universit të dukshëm.

Lloji VI: Civilizimi në gjendje të perdorë energjinë e shumë universeve , me mundësi të ndryshuar ligjet e fizikës në secilën prej universeve të shumëfishta.

Lloji VII: Civilizimi i Perëndive me aftësinë për të krijuar universe sipas dëshirës dhe të përdorë të gjitha ato si burime të energjie.

Lloji VIII: Civilizimi i Hyjnive Superiore në gjendje të krijojë universe sipas dëshirës, por që mund te përdorë energji nga burime jo-kozmike.

Lloji IX: Civilizimi i Hyjnive Jashtëzakonisht Superior të aftë për të krijuar objekte jo-kozmike dhe i përdor si burim primar të energjisë.

Lloji X: Qeniet Supreme Hyjnore ( Vetë PERENDIA ) që kanë arritur një kapacitet teknologjik maksimal, që e ka braktisur botën kozmike që ne njohim, që jeton dhe zhvillohet në "universe" jo-kozmike të cilin e kanë krijuar vetë, jashtë ligjeve tona të fizikës dhe kuantike, jashtë kapacitetit tonë të llogjikës dhe arsyetimit objektiv.

Hipotetikisht duke folur për këto qenie te nivelit superior, ata me të vërtetë mund të konsiderohet i Perëndive në kuptimin e ngushtë të fjalës.

Sot kan festen ditlindjet e d .01 - 09 - 2016 . Antar t' forumit shqiptar .gezuar .

Posted: 01 Sep 2016 02:58 AM PDT

Emri: 2.jpg  Shikime: 47  Madhësia: 32.8 KB
përshndetje t'rrespektueshmit lexues .
Fotografitë e Bashkëngjitura
 

Kush është aplikacioni më i mirë për treguesin e motit në Android

Posted: 01 Sep 2016 02:56 AM PDT

Unë kam të instaluar te Xperia app Accu weather. Nuk mbaj mënd që të më ketë paralajmëruar qoftë edhe një herë të vetme për motin në vijim në mënyrë të saktë. Kur binte shi, tregonte që po binte. Kur dilte diell, tregonte që është diell. Ama tre ditët në vazhdim thotë diell, e del shi, thotë shi, veç kur dielli të pjek si saç.

Related Posts :