Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Forumi Shqiptar: “Ku mundet të shikosh ndeshjet e Shqipërisë dhe të Kosovës në Kupën e Botës kur jeton jashtë vendit?” plus 2 more

loading...

Forumi Shqiptar: “Ku mundet të shikosh ndeshjet e Shqipërisë dhe të Kosovës në Kupën e Botës kur jeton jashtë vendit?” plus 2 more


Ku mundet të shikosh ndeshjet e Shqipërisë dhe të Kosovës në Kupën e Botës kur jeton jashtë vendit?

Posted: 02 Sep 2016 08:15 AM PDT

Të këtë hënën fillon ndeshjen të Shqipërisë në kualifikimin të kupës se botës kundër shkavellësh. Dua ta shikoj si gjithë shqiptar(e) patriotik(e),të nder(e) dhe të mirë. Megjithatë, kam një problem: në Hollande nuk e transmetimohet, vetëm ekipin e Hollandes. Kështu, kam nevoje për ndidhimë. A di dikush ku shikon ndeshjen e lirë (në internetin, në app, etj.)? Më e parapëlqen të shikoj drejtpërdrejtë, apo video regjistrimi i ndeshjes mua është mirë. Sa kohë që kam mundësinë të shikoj ndeshje të plotë, me vjen mirë. Çdo përgjigjete janë të mirëpritura.

Faleminderit që më parë.

*Nëse më ndidhmon mua dhe që ta jep medium ku mundet të shikoj ekipin e Kosovës, ti je vërtet i/e shkëlqyer!
:^pikepyet:^pikepyet:^pikepyet:

Sot datë 02 - 09 - 2016 . Festojëshin gezueshëm antart e forumit shqiptar . Ditlindjen .

Posted: 02 Sep 2016 03:16 AM PDT

BUJAR,
strawberry,
estrita,
lolami (56),
naser gashi,
BERATSI (42),
Augert Rakipi,
adi wild (39),
me thon i pabes (38),
mirmengjes jet (38),
Besmiri (35),
Layla (35), Emri:  aaaaaaa.jpg    Shikime: 75    Madhësia:  34.6 KB
miranda72 (35),
deborah (34),
klodi_2003 (34),
dennisi_uk (33),
asenja (33),
dennisi_uk^ (33),
Real_man (32),
Bilbili (32),
lad (32),
Simpatiku_uk (31),
ridy85 (31),
Deni17 (30),
Adniram
Fotografitë e Bashkëngjitura
 

mirëmëngjes të gjithëve

Posted: 01 Sep 2016 11:47 PM PDT

Pardje kam regjistruar për këtë kuvend. ashtu, dua të më prezantoj mua, të cili më u rekomandohet.

Emri im është Edon. Jam gjashtëmbëdhjetë vjeç. jam lindur në Hollande e jetoj ende atje. Baba im është prej Kosovës. erdhi në hollandë gjatë vitesh te 90've. Atje takoi e martoi me nënën time, e kujt nënë është nga Serbia. Unë pranoj të jem një përzierje të gjaku të ndryshëm, veç mëvete identifikoj si shqiptar edhe familja ime në Kosovë.

Jam nxënës të gjimnazit. Ëndërr im është që të bëhëm mjek e nis klinikë në Kosovë. Nuk bëj aspak sport se merrem me bëj detyrat e përpiqem të arrij nota të mira. Megjithatë, shtepi im është dhjetë kilometra larg shkollës. Këtë largesi ngas biçikletë. Gjithashtu, bëj disa push-upet e pull-upet kur jam në shtëpi.

Më mirë se vjen që gjeta këtë faqe. Në fshat im jeton jo familje shqiptare të gjithë. Në shkollë unë jam dhe vetëm person i cili ka origjine prej Balkanit.

Tash duhet të ndal me duke shkruar se duhet të shkoj te shkollë.

Të gjithë kalofshin një ditë të mirë.

Related Posts :