Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Forumi Shqiptar: “Sot datlindjeve 16 - 09 - 2016 u urojëm jetë , shndet dhe : Njiqindvjet .” plus 1 more

loading...

Forumi Shqiptar: “Sot datlindjeve 16 - 09 - 2016 u urojëm jetë , shndet dhe : Njiqindvjet .” plus 1 more


Sot datlindjeve 16 - 09 - 2016 u urojëm jetë , shndet dhe : Njiqindvjet .

Posted: 16 Sep 2016 02:35 AM PDT

erinda_1,
Emri: 10.jpg  Shikime: 96  Madhësia: 38.0 KB
elvis hasanaj,
D-i-a-n-a,
tropojane (47),
Elhami (46),
Naimi (44),
ylber (41),
gigastyle (39),
brune syblu (38),
KLea_NY (38),
VISAR (37),
VILSONITO (37),
aceofhearts (37),
fatijonuk (36),
Engjo (35),
sula (34),
TDevices (34),
GERALD (33),
hedamario

Fotografitë e Bashkëngjitura
 

Sot kan festë ditlindjet e datës : 10 - 09 - 2016 . E kalojëshi gezueshëm .

Posted: 10 Sep 2016 01:36 AM PDT

Emri: 2.jpg  Shikime: 232  Madhësia: 24.9 KB

picaso,
claudio ny,
xhimi,
zoro,
FIKSFARE (64),
Ademi (52),
florin (49),
Cjapi (46),
latifi (46),
alex01 (41),
BLACK_EAGLE_ (40),
Sorra (40),
time (39),
cima (38),
ILIRI78 (38),
astro77 (38),
vince (38),
Algena (37),
Panatha (37),
KUKSJANI (37),
Kalithea_Girl (37),
Propagand (36),
LINA (36),
rino (36),
lordi (36),
renoks (36),
AMICO (36),
permetarja (35),
ESIDA (34),
rexhina (34),
Mario-G (33),
Davius (33),
sabian (33),
Thief (32),
BiNA84 (32),
Curly (32),
Kuleli (31),
[-MBRETI-] (31),
benjamin (30),
-=LlaCiPaCi=- (30),
LlaCiPaCi (29),
MIG 09 (28),
TaulantTetova (27),
OLTA.DUKA (27)
Fotografitë e Bashkëngjitura
 

Related Posts :