Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Ky test 10-sekondësh do t’ju tregojë nëse keni apo jo flokë të shëndetshëm Telegrafi Te Tjera

loading...

Ky test 10-sekondësh do t’ju tregojë nëse keni apo jo flokë të shëndetshëm Telegrafi Te Tjera


Ky test 10-sekondësh do t’ju tregojë nëse keni apo jo flokë të shëndetshëm

Posted: 24 Sep 2016 06:39 AM PDT

A e dini me siguri sa të shëndetshëm janë flokët tuaj? Epo, përgjigja është më e thjeshtë nga ç'mendoni.

Ja testi prej 10 sekondash që do të përcaktojë nëse flokët tuaj janë në formë të mirë apo kanë nevojë për më shumë përkujdesje.

Pasi t'i keni larë dhe tharë flokët, merrni një tufëz dhe futeni atë në një gotë të mbushur me ujë.

Nëse flokët pluskojnë në sipërfaqe, atëherë ata janë në gjendje të mirë. Nëse flokët bien në fund, do të thotë se fijet janë më poroze se ç'duhet.

Poroziteti i lartë nënkupton se uji depërton me lehtësi në fijet e flokut, duke shkaktuar elektrizimin e tyre dhe humbjen e shpejtë të ngjyrës.

Për ta ndrequr këtë problem, sugjerohen maska ushqyese të paktën një herë në javë.

Është kaq e thjeshtë.

Burimi: Woman’s Health

The post Ky test 10-sekondësh do t'ju tregojë nëse keni apo jo flokë të shëndetshëm appeared first on Telegrafi.

Related Posts :