Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Libraria : “Faqe te panjohura nga vepra e Pjeter Budit, Blerina Suta - $11.98” plus 5 more

loading...

Libraria : “Faqe te panjohura nga vepra e Pjeter Budit, Blerina Suta - $11.98” plus 5 more


Faqe te panjohura nga vepra e Pjeter Budit, Blerina Suta - $11.98

Posted:

thumb

Zbulimi i një ekzemplari të ri të veprës së njohur të Pjetër Budit, Dottrina Christiana (1618), në një biblioteke të Romës, i ndryshëm në një fashikull prej kopjes së njohur, entuziazmoi menjëherë specialistët e fushës.

Kallamishte ne ere, Grazia Deledda - $10.78

Posted:

thumb

Libri "Kallamishte në erë", i cili e pa dritën e botimit në vitin 1913, është romani më i lexuar dhe më i përkthyer i autores Deledda. Në Galte, jetojnë damat Pintor, dikur pjesë e aristokracisë çifligare tashmë të rrënuar, të cilat nuk dinë t'i përshtaten shoqërisë që ndryshon, ku tregtarët dhe fajdexhinjtë bëjnë ligjin.

Dita e opricnjikut, Vladimir Sorokin - $9.58

Posted:

thumb

Dita e opriçnjikut është një roman "fantapolitik", një skenar që transplan-tohet në fundin e viteve 2020 prej historisë ruse të shekullit XVI, nën carin Ivan IV, që vendosi një regjim sundimi të pakufizuar dhe terrori mbi popullsinë e fisnikërinë dhe krijoi opriçnjinën, një organizatë që vepronte si gardë policore e sovranit.

Enigma e nje fundi, Julian Barnes - $9.58

Posted:

thumb

Këmbëngulja mbi rolin e kohës dhe qëllimi për "t'i dhënë kuptim mënyrës se si i japim kuptim botës". Toni Uebster është një burrë pa cilësi, si në studime, në punë, në ndjenja e me gjasë edhe në seks. Jeta e Toni Uebsterit ka qenë një lumë relativisht i qetë.

Prova e djegies, James Dashner - $11.98

Posted:

thumb

Robert Shuman, ati i Evropes, Rene Lejeune - $11.98

Posted:

thumb

Related Posts :