Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Duar dhe këmbë të ftohta?! Ja zgjidhja e problemit” plus 1 more Shëndeti

loading...

“Duar dhe këmbë të ftohta?! Ja zgjidhja e problemit” plus 1 more Shëndeti


Duar dhe këmbë të ftohta?! Ja zgjidhja e problemit

Posted: 03 Nov 2016 05:56 AM PDT

TIRANE – Qarkullimi i dobët i gjakut njihet edhe si "vrasës i heshtur" dhe mund të shfaqet si pasojë e faktorëve të ndryshëm, përfshirë edhe aktivitetin e dobët fizik, hipertensionin, diabetin, pirjen e duhanit, abuzimin me drogat etj. Simptomat me kohën zhvillohen dhe është mirë t'i njihni ato me kohë. Nëse keni probleme vetëm me […]

Studimi tronditës/ Në vitin 2030 tumori mund të vrasë 5.5 milionë gra në vit

Posted: 03 Nov 2016 04:39 AM PDT

SHBA – Raporti është paraqitur në Kongresin Botëror të "American Cancer Society" në Paris. Një rritje prej 60% në krahasim me 2012-ën. Kanceri mund të vrasë 5.5 milionë gra në vitin 2030. Është një skenar dramatik ai i paraqitur në Kongresin Botëror të "American Cancer Society", që sapo është mbyllur në Paris. Të dhëna në […]

Related Posts :