Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Qysh me i ditë përfitimet shëndetësore nga vaji i peshkut?” plus 5 more Qysh me

loading...

“Qysh me i ditë përfitimet shëndetësore nga vaji i peshkut?” plus 5 more Qysh me


Qysh me i ditë përfitimet shëndetësore nga vaji i peshkut?

Posted: 09 Nov 2016 01:54 PM PST

1.Vaji i peshkut zvogëlon zhvillimin e sëmundjeve mentale.

2.Gjithashtu, zvogëlon rrezikun nga kanceri i gjirit.

3.Vepron si përmirësues i sistemit të imunitetit.

4.Minimizon dhimbjet nga pezmatimi.

5.Shton qetësinë dhe lirimin nga stresi.

fish

The post Qysh me i ditë përfitimet shëndetësore nga vaji i peshkut? appeared first on Qysh Me.

Qysh me i ditë tarifat e transfereve me Western Union?

Posted: 09 Nov 2016 01:45 PM PST

Banka Raiffeisen në bashkepunim me Western Union duke përdorur teknologjinë më të sofistikuar elektronike dhe rrjetin unik global të kompjuterëve për pagesat aktuale në më shumë se 190 vende dhe rajone, iu mundëson shfrytëzimin e shërbimeve të sistemit të Western Union edhe në Kosovë në të gjitha degët dhe nëndegët e bankës.

Western Union dhe Banka Raiffeisen garantojnë pagesë të shpejtë dhe të sigurtë të parave tuaja vetëm për personin që janë destinuar.

 

Tarifat e transfereve me Western Union:

western

The post Qysh me i ditë tarifat e transfereve me Western Union? appeared first on Qysh Me.

Qysh me apliku për kredi personale në Raiffeisen Bank?

Posted: 09 Nov 2016 01:32 PM PST

Ju mund të merrni Kredi personale edhe nëse e merrni rrogën përmes ndonjë banke tjetër.   

Për të aplikuar për kredi personale, duhet që:
– Të jeni banor i Kosovës 
– Të merrni pagën përmes Bankës Raiffeisen apo të sjellni konfirmimin nga punëdhënesi që paga juaj do të procesohet përmes Bankës Raiffeisen.

Kushtet e kredisë :
– Shuma minimale e kredisë është 1000 € ndërsa maksimale është 20,000 €. (për klientët Premium shuma maksimale është 25,000 €)
– Afati maksimal i pagesës së kredisë është deri në 120 muaj (10 vite).

Dokumentet e nevojshme: 
– Dokument personal identifikimi 
– Kontrata e punës 
– Dëshmia mbi të hyrat familjare shtesë (nëse keni)

Kolaterali: 
– Ndalesa administrative mbi pagën 
– Bashkëhuamarrës / garantues
– Pasuria e tundshme

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën Kontaktuese në numrin 038 222 222 ose vizitoni njërën nga degët më të afërta të Bankës Raiffeisen.

cash_management_376590

The post Qysh me apliku për kredi personale në Raiffeisen Bank? appeared first on Qysh Me.

Qysh me hapë llogari të kursimeve për fëmijë në Raiffeisen Bank?

Posted: 09 Nov 2016 01:22 PM PST

Llogaria e kursimit për fëmijë ju ofron mundësinë të:

 • Kurseni në valutat EUR dhe USD
 • Fitoni norma atraktive të interesit
 • Përfitoni interes në baza mujore
 • Depozitoni dhe tërhiqni para në bankë në çdo kohë dhe pa paralajmërim
 • Kurseni rregullisht një shumë të caktuar parash përmes urdhëresës automatike pa pasur nevojë të vini në bankë

Dokumentet e nevojshme:

 • Çertifikata e lindjes së fëmijës
 • Letërnjoftimi i prindit

Për më shumë informacione, ju lutem kontaktoni degët dhe nëndegët e bankës Raiffeisen ose telefononi Qendrën Kontaktuese në numrin 038 222 222.

accounts_368846

The post Qysh me hapë llogari të kursimeve për fëmijë në Raiffeisen Bank? appeared first on Qysh Me.

Qysh me përgaditë pastrues për dysheme druri?

Posted: 09 Nov 2016 01:01 PM PST

Përbërësit:

 • 1 gotë ujë
 • 1 gotë uthull
 • 1 gotë alkool isopropyl
 • 1 lugë deterxhent enësh.

pastrues-druri-1

1.Me anë të hinkës vendosni në shishe me spërkatës ujin.

pastrues-druri-2

2.Shtoni uthullën.

pastrues-druri-3

3.Shtoni edhe alkoolin.

pastrues-druri-4

4.Në fund shtoni deterxhentin e enëve.

pastrues-druri-5

5.Në leckën të cilën e përdorni për pastrimin e dyshemes spërkatni disa herë me pastruesin e përgaditur.

pastrues-druri-6

The post Qysh me përgaditë pastrues për dysheme druri? appeared first on Qysh Me.

Qysh me përgaditë gurabia të shpejta?

Posted: 09 Nov 2016 12:55 PM PST

Përbërësit:

 • 1 vezë
 • 1 gotë caji sheqer
 • 1 gotë caji vaj
 • 1 gotë caji kos
 • 5 gota caji miell
 • ½ pecive.

Përzihen në një enë veza, vaji, kosi dhe sheqeri.

Shtohet mielli me pecivë dhe përzihet derisa të bëhet një brumë i butë.

Nga një lugë brumi vendoset në shuplakë të dorës të lyer me yndyrë.

Formhet gurabitë dhe vendosen në tepsi të lyer me yndyrë.

Shtypen në mes me pirun dhe futen në furrë me temperaturë 200 gradë derisa të fillojë një skuqje e lehtë.

gurabia-tw-shpejta

The post Qysh me përgaditë gurabia të shpejta? appeared first on Qysh Me.

Related Posts :