Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“AKI, akuza për shkelje - 30.12.2016 - Klan Kosova” plus 14 more Klan Kosova

loading...

“AKI, akuza për shkelje - 30.12.2016 - Klan Kosova” plus 14 more Klan Kosova


AKI, akuza për shkelje - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:43 AM PST

Shkolla e futbollit ‘Zidane’ mbyll vitin me festë e mirënjohje - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:40 AM PST

INFRAKOS: 2017-ta do të jetë viti i hekurudhave - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:55 AM PST

Këto janë ofendimet më të mëdha të politikanëve - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 12:05 PM PST

3 ditë peng i serbëve, mbeti me pasoja fizike, shteti nuk i ndihmon - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:57 AM PST

Kështu i pritën prishtinasit autobusët e rinj - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 12:01 PM PST

Mitrovicasit për murin lënë fajtore Qeverinë - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:48 AM PST

Eskalon situata në Kuvend: OVL “kapen” keq me Vetëvendosjen - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:50 AM PST

Ora 7 - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:39 AM PST

Sapunxhiu sirian - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:19 AM PST

Ora 7 - Leutrim Gervalla - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 06:07 AM PST

Ora 7 - Syte 7 - Iliri Pireva - 30.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 06:34 AM PST

Ora 7 - Dordolecë dhe dhurata për fëmijët e pediatrisë në QKUK- Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 06:25 AM PST

Ora 7 - File pule në formë të kornetës - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 11:43 AM PST

Info Magazine - Pal Lekaj, Bekim Haxhiu - 29.12.2016 - Klan Kosova

Posted: 30 Dec 2016 06:39 AM PST

Related Posts :