Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Dita e parë e 2017-ës - 01.01.2017 - Klan Kosova” plus 14 more Klan Kosova

loading...

“Dita e parë e 2017-ës - 01.01.2017 - Klan Kosova” plus 14 more Klan Kosova


Dita e parë e 2017-ës - 01.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 01 Jan 2017 11:56 AM PST

Një person humb syrin nga fishekzjarret natën e ndërrimit të moteve - 01.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 01 Jan 2017 11:55 AM PST

Si e festoi bota Vitin e Ri? - 01.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 01 Jan 2017 12:15 PM PST

Shumë pak qytetarë pritën Vitin e Ri në sheshet e Prishtinës - 01.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 01 Jan 2017 11:48 AM PST

Kështu u prit viti i ri në Prizren - 01.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 01 Jan 2017 11:07 AM PST

Familjen Haziri nga Zborci i Shtimes, viti i ri e gjen me shtëpi - 01.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 01 Jan 2017 11:10 AM PST

2017-ta, fillim i ri për familjen e ish-ushtarit të UÇK-së, Gazmend Tali - 01.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 01 Jan 2017 12:08 PM PST

Në Ferizaj “Viti i Ri” e priti kryetarin Muharrem Sfarqa! - 01.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 01 Jan 2017 11:11 AM PST

Sabri Fejzullahu - Gëzuar 2017 - NIN - 31.12.2016

Posted: 01 Jan 2017 11:32 AM PST

Violeta Kajtazi gezuar 2017 - NIN - 31.12.2016

Posted: 01 Jan 2017 11:26 AM PST

Rovena Stefa gezuar 2017 - NIN - 31.12.2016

Posted: 01 Jan 2017 11:20 AM PST

Naim Abazi gezuar 2017 - NIN - 31.12.2016

Posted: 01 Jan 2017 11:16 AM PST

Shqipe Abazi gezuar 2017 - NIN - 31.12.2016

Posted: 01 Jan 2017 04:13 AM PST

Shkumbin Kryeziu dhe Mimoza Mustafa gezuar 2017 - NIN - 31.12.2016

Posted: 01 Jan 2017 09:57 AM PST

Ramadan Krasniqi gezuar 2017 - NIN - 31.12.2016

Posted: 01 Jan 2017 11:14 AM PST

Related Posts :