Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“E vërteta e NDYRË rreth PENISËVE të pa bërë SYNET” plus 2 more Telegrafi Te Tjera

loading...

“E vërteta e NDYRË rreth PENISËVE të pa bërë SYNET” plus 2 more Telegrafi Te Tjera


E vërteta e NDYRË rreth PENISËVE të pa bërë SYNET

Posted: 12 Jan 2017 01:30 PM PST

Përderisa penisët e pa bërë synet marrin mbështetje nga shoqëria, shumica e vajzave nuk ndjejnë turp të tregojnë të vërtetën rreth versionit të pa prerë të organit mashkullor…

Siç duket, penisët e pa bërë synet, përpos që janë të pashëndetshëm, janë edhe të ndyrë, transmeton Telegrafi.

Sipas disa ekspertëve mjekësor, thuhet se penisët e bërë synet janë shumë më higjienik dhe më të pastër sesa versioni tjetër, e gjithashtu avantazh i penisëve të bërë synet është se pastrohen shumë më lehtë.

Mirëpo, veç higjienës, janë edhe disa probleme tjera shëndetësore që i shkaktojnë penisët e pa bërë synet.

Infeksionet

Penisët e bërë synet prihen të kenë infeksione në traktin urinar, mirëpo kjo nuk është arsye e mjaftueshme për të mos u bërë synet, pasi që mundësitë për këtë janë shumë të vogla.

HIV/AIDS

Disa studime kanë treguar se penisi i pa bërë synet e rrit mundësinë e të fituarit HIV/AIDS-in.

Prandaj, preferohet që meshkujt e pa bërë synet gjithmonë të përdorin prezervativë, pasi që e zvogëlojnë rrezikun për kontraktimin e sëmundjes në mënyrë drastike. /Telegrafi/

The post E vërteta e NDYRË rreth PENISËVE të pa bërë SYNET appeared first on Telegrafi.

Kështu ndryshojnë njerëzit kur ndalojnë së konsumuari alkool (Foto)

Posted: 12 Jan 2017 02:02 AM PST

"Çdo gjë me sasi modeste" është parim të cilin duhet ta ndiqni në jetë, pasi që funksionon shumë mirë e veçanërisht kur është fjala për konsumimin e alkoolit.

Konsumimi i alkoolit sjell më së shumti efekte negative, duke filluar nga shtimi i peshës e deri te një sërë problemesh tjera shëndetësore, transmeton Telegrafi.

Të gjithë personat e mëposhtëm kishin vendosur të heqin dorë nga kjo shprehi e keqe – pra nga konsumimi i tepërt i alkoolit. Duke e bërë këtë, ata na kanë dëshmuar të gjithëve se si ndryshimi i stilit të jetës pasqyrohet në pamjen tonë fizike.

Vetëm shikoni fotografitë e tyre "para dhe pas", dhe me vështirësi se do t'i njihni ata.

Shtatë muaj pa alkool

Një vit pa alkool

Një vit e gjysmë pa alkool

Dy vite pa alkool

300 ditë pa alkool

 /Telegrafi/

The post Kështu ndryshojnë njerëzit kur ndalojnë së konsumuari alkool (Foto) appeared first on Telegrafi.

VERIFIKONI SA JENI TË PAZAKONSHËM: Ja ç’do t’ju ndodhë kur në gjumë të shikoni orën!

Posted: 11 Jan 2017 11:00 PM PST

Ëndrrat gjithmonë i kanë fascinuar njerëzit, një numër i madh i njerëzve beson që në ëndrra u shfaqet e ardhmja, të tjerët hollësisht i interpretojnë dhe në bazë të tyre marrin vendime të rëndësishme jetësore, ndërsa ka edhe të tillë të cilët nuk u kushtojnë ndonjë rëndësi të madhe.

Gjithsesi akoma nuk është e njohur përse njeriu ëndërron dhe u shfaqen aty pamje me të cilat ballafaqohet në jetën e vet, transmeton Telegrafi.

Disa njerëz përjetojnë ëndërrime lucide, përkatësisht janë të vetëdijshëm që janë duke ëndërruar, kështu që ndodh madje edhe që të marrin kontrollin mbi ëndrrat e veta.

Është interesante që shumica e njerëzve nuk janë në gjendje që t'i lexojnë ëndrrat, por gjithashtu çdo herë kur shikoni orën do të jetë ndryshe, derisa akrepat e orës nuk do të lëvizin.

Rreth 4,4 për qind e njerëzve shohin ëndrra pa ngjyra, dhe ai numër dukshëm është ulur në vitet gjashtëdhjetë të shekullit të kaluar, gjë që besohet që ka të bëjë me televizorët me ngjyra.

Është interesante që truri ynë nuk mund të "shpikë" fytyrë të re në ëndërr. Kështu që të gjithë njerëzit të cilët ndonjëherë i keni parë në ëndërr i keni takuar në realitet, pa marrë parasysh a jeni të vetëdijshëm për këtë apo jo. /Telegrafi/

The post VERIFIKONI SA JENI TË PAZAKONSHËM: Ja ç'do t'ju ndodhë kur në gjumë të shikoni orën! appeared first on Telegrafi.

Related Posts :