Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Hajnat vjedhin lokalin në qendër të Ferizajt - 07.01.2017 - Klan Kosova” plus 11 more Klan Kosova

loading...

“Hajnat vjedhin lokalin në qendër të Ferizajt - 07.01.2017 - Klan Kosova” plus 11 more Klan Kosova


Hajnat vjedhin lokalin në qendër të Ferizajt - 07.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 11:39 AM PST

Seance e jashtezakonshme per Haradinajn - 07.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 11:45 AM PST

Aeroporti i kthehet normalitetit - 07.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 11:40 AM PST

Dragashi mbetet në terr - 07.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 11:29 AM PST

Qytatarët të pakënaqur me pastrimin e rrugëve në Pejë - 07.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 11:27 AM PST

Dëme të mëdha në Istog si pasojë e motit të ligë - 07.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 11:47 AM PST

Protesta në Francë për arrestimin e Haradinajt - 07.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 08:16 AM PST

Lajmet 20:00 – 05.01.2017 – Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 08:29 AM PST

Lajmet 20:00 – 06.01.2017 – Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 08:00 AM PST

Këngët e shpirtit - Edi Furra - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 07:59 AM PST

Festë me Bilbilat - Shyhrete Behluli dhe Motrat Mustafa - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 11:30 AM PST

Gjendja e rrugëve në Ferizaj - 07.01.2017 - Klan Kosova

Posted: 07 Jan 2017 09:09 AM PST

Related Posts :