Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Njeriu që tronditi botën: “Kanceri mund të shërohet për më pak se 3 minuta!”” plus 3 more Kuzhina Shqiptare

loading...

“Njeriu që tronditi botën: “Kanceri mund të shërohet për më pak se 3 minuta!”” plus 3 more Kuzhina Shqiptare


Njeriu që tronditi botën: “Kanceri mund të shërohet për më pak se 3 minuta!”

Posted: 01 Jan 2017 09:07 PM PST

Sipas Gregg Braden, autor i “Teoria e kancerit”, emocionet tona janë në gjendje të ndryshojnë ADN-në dhe të trajtojnë sëmundje të ndryshme, duke përfshirë edhe kancerin.

Ai pohon se kanceri nuk është vetëm një problem fizik, por edhe një çështje emocionale dhe shpirtërore. Braden beson se ne kemi aftësinë për të kuruar kancerin vetëm për 3 minuta duke ndryshuar mënyrën tonë të të menduarit. Kjo teori u botua në revistën “Natyra” në vitin 1996.

Studime të shumta kanë treguar se mendimet dhe emocionet tona janë jashtëzakonisht të rëndësishme në fushën elektromagnetike, dhe valët e tyre mund të arrijë deri 1 metër para nesh.

Shkencëtarët thonë se njerëzit në të ardhmen do të jenë në gjendje për të prodhuar energji, duke shprehur mendimet e tyre. Kur ju të zotëroni këtë teknikë, ju mund të përdorni emocionet tuaja për të kuruar sëmundjet.

Kjo u shpjegua me një produkt audio-vizual, të regjistruar në një spital në Kinë. Shkencëtarët arritën të tkurrin një tumor kancerogjen me 2.5 herë, vetëm për 3 minuta! Në fund, një skanim me ultratinguj e ka konfirmuar këtë proces.

Ne mund të krijojmë një fushë të fuqishme elektromagnetike, duke mësuar se si të kontrollojmë emocionet tona. Në këtë mënyrë, ne mund të kontrollojmë çdo gjë brenda dhe përreth nesh.

Konsiderohet se emocionet dhe ndjenjat tona janë pasqyrë e shpirtit, duke treguar gjithçka që të mbajë brenda. Është shumë e rëndësishme që të jeni shumë të kujdesshëm, për ato që mendoni dhe shprehni, sepse ADN-ja përthith çdo gjë.

Në qoftë se ne duam të përjetojmë disa ndryshime, ADN-ja jonë duhet të ndryshojë.

Pra, sigurohuni që të qëndroni sa më larg nga mendimet dhe emocionet negative, dhe përpiquni të mendoni pozitivisht sa më shumë të jetë e mundur, sepse mendimet dhe emocionet pozitive mund të kurojnë çdo gjendje apo sëmundje!

The post Njeriu që tronditi botën: “Kanceri mund të shërohet për më pak se 3 minuta!” appeared first on Kuzhina Shqiptare.

Truku magjik, si t’ju zërë gjumi në më pak se 1 minutë

Posted: 01 Jan 2017 09:07 PM PST

Dr. Andrew Weil është një mjek amerikan i famshëm i cili ka zgjidhjen për gjumin e shqetësuar të natës. Ai ka zhvilluar një stërvitje të stilit yoga, i cili do t’ju ndihmojë të bini në gjumë në më pak se një minutë.

Kjo është një teknikë e frymëmarrjes që mund të lehtësojë streset e brendshme dhe tensionin që ju mund të ndieni. Për më tepër, kjo do t’ju ndihmojë të bini në gjumë dhe të bëni një gjumë më të mirë dhe më të thellë.

Ky ushtrim zvogëlon dëshirat për të ngrënë, kështu që do t'ju ndihmojë edhe me procesin e humbjes së peshës.

Ju mund ta praktikoni këtë teknikë kudo, për shkak se ajo nuk ju merr shumë kohë dhe nuk kërkon ndonjë pajisje shtesë. Këtu janë hapat që duhet të ndiqni për të zbatuar këtë ushtrim frymëmarrje.

Ushtrimi i frymëmarrjes

Merrni frymë thellë me gojë.
Më pas, mbyllni gojën dhe thithni ajër në heshtje me hundë, duke numëruar deri në katër me mendje.
Nëse mundeni, duhet ta mbani frymën tuaj derisa të numëroni 7 me mendje.
Nxirrni plotësisht frymën nëpërmjet gojës, duke numëruar përsëri deri në tetë.
Përsëriteni këtë cikël edhe tri herë të tjera, pra katër frymëmarrje të tilla në total.

Këshilla:

  1. Praktikojeni të paktën dy herë në ditë. Por mos e praktikoni shumë shpesh.
  2. Me kalimin e kohës, ju do të ndieni përfitimet e fuqishme.
  3. Gjatë muajit të parë, bëjeni për katër frymëmarrjeje, më pas, mund ta përdorni edhe deri në tetë frymëmarrje.

The post Truku magjik, si t'ju zërë gjumi në më pak se 1 minutë appeared first on Kuzhina Shqiptare.

Katrorka të bardha

Posted: 01 Jan 2017 09:07 PM PST

The post Katrorka të bardha appeared first on Kuzhina Shqiptare.

Pancerote-pica të mbushura

Posted: 01 Jan 2017 09:07 PM PST

The post Pancerote-pica të mbushura appeared first on Kuzhina Shqiptare.

Related Posts :