Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Operation Avalanche (2016) HD” plus 6 more Filmaon.com

loading...

“Operation Avalanche (2016) HD” plus 6 more Filmaon.com


Operation Avalanche (2016) HD

Posted: 07 Jan 2017 07:34 AM PST

Operation Avalanche (2016) HD | Triller |   07 Janar 2017


Në 1967, 4 agjentë të infiltruar dëgohen në NASA, të infiltruar si ekipi i xhirimit të një dokumentari. Ajo që zbuluan çoi në një nga kospiracionet më të mëdha në historinë e Amerikës.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.4/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Operation Avalanche (2016) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Officer Down (2013) HD

Posted: 07 Jan 2017 07:21 AM PST

Officer Down (2013) HD | Krim , Dramë |   07 Janar 2017


Kur një polic e përndjek e shkuara, do të bejë ai gjënë e duhur, apo do t’i dorëzohet kërcënimeve të lidhjeve të tij te rrezikshme?

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb5.6/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Officer Down (2013) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Don Jon (2013) HD

Posted: 07 Jan 2017 06:58 AM PST

Don Jon (2013) HD | Komedi , Dramë , Romancë  |   07 Janar 2017


Një djal nga New Jersey i përkushtuar pas familjes, shokëve të tij dhe kishës, është i dhënë shumë pas pornove saqë i pëlqejnë më shumë pornot se seksi i vërtetë. Ai do të përpiqet të gjej lumturi dhe intimitet me dashurinë e tij të vërtetë.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.6/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Don Jon (2013) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Blue Ruin (2013) HD

Posted: 07 Jan 2017 06:38 AM PST

Blue Ruin (2013) HD | Krim , Dramë , Triller  |   07 Janar 2017


Jeta e një të huaji përmbyset, kur ai kthehet në shtëpinë e tij të fëmijërisë për një hakmarrje. Duke qenë një vrasës amator, ai shkon deri në një luftë brutale për ta mbojtur familjen e tij.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb7.1/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Blue Ruin (2013) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Capital Punishment (2014) HD

Posted: 07 Jan 2017 03:56 AM PST

Capital Punishment (2014) HD | Aksion , Krim , Triller  |   07 Janar 2017


Një burrë merr përsipër një stacion televiziv dhe ka një numër të pengjeve si një platformë politike për të zgjuar njerëzimin, në vend të parave.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.3/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Capital Punishment (2014) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Killers (2010) HD

Posted: 07 Jan 2017 03:47 AM PST

Killers (2010) HD | Aksion , Komedi , Romancë  |   07 Janar 2017


Një grua në pushime takohet me burrin ideal dhe martohet me të. Mirpo pas 3 vitesh kupton qe burri i saj ishte nje vrasës profesional ku babai i saj tenton ta vrasë pasi kishte urdhera nga agjensia e tij.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb5.4/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Killers (2010) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

The Pink Panther 2 (2009) HD

Posted: 07 Jan 2017 03:26 AM PST

The Pink Panther 2 (2009) HD | Aventurë , Komedi , Krim  |   07 Janar 2017


Insp. Jacques Clouseau me një skuadër të detectivëve Ndërkombëtare të cilët janë po aq të paaftë sa vet ai. Misioni i tyre është të ndalojë një hajdut udhëtar i përhershëm që është i specializuar në vjedhjen e objekte historike.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb5.5/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post The Pink Panther 2 (2009) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Posts :