Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Qysh me kriju shprehi të mira?” plus 1 more Qysh me

loading...

“Qysh me kriju shprehi të mira?” plus 1 more Qysh me


Qysh me kriju shprehi të mira?

Posted: 04 Jan 2017 08:55 AM PST

Krijimi i shprehive të reja e të mira mund të jetë sfidues, por arritja e rezultatit do ta bëj atë të vlefshëm.

1.Para se të filloni me punën për shprehi të mira, duhet të keni të vendosur qëllimin.

2.Pasi të keni identifikuar qëllimin për shpehinë e e ju duhet të konsideroni motivimin për të arritur deri të përmbushja e qëllimit.

3.Nëse dëshironi të arrini diqka të madhe, duhet të filloni me hapa të vegjël.

The post Qysh me kriju shprehi të mira? appeared first on Qysh Me.

Qysh me ndërtu mendime pozitive?

Posted: 04 Jan 2017 08:41 AM PST

Mendimet tuaja janë përgjigje që shkaktohen nga emocionet në aktivitete normale ditore.

Prandaj, këto janë të rëndësishme për shëndetin dhe kualitetin e jetës suaj.

Ju mund të mos jeni në gjendje të ndryshoni punën, familjen, qytetin tuaj, por ju absolutisht jeni në gjendje të ndryshoni perspektivën tuaj drejt këtye qështjeve.

1.Gjeni anën pozitive nga sfidat e jetës, mos u dorëzoni dhe mos u fokusoni në atë se sa e vështirë mund të jetë jeta.

2.Merrni kohë të relaksoheni, sepse shpeshherë negativiteti shkaktohet nga stresi, nervoza apo frustrimi.

3.Bëni aktivitete për të cilat jeni të aftë, për këtë do të ndiheni mirë për veten dhe pozitivë.

The post Qysh me ndërtu mendime pozitive? appeared first on Qysh Me.

Related Posts :