Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Rolatë me llokum dhe fruta të thara” plus 2 more Kuzhina Shqiptare

loading...

“Rolatë me llokum dhe fruta të thara” plus 2 more Kuzhina Shqiptare


Rolatë me llokum dhe fruta të thara

Posted: 31 Dec 2016 09:07 PM PST

Toptha ‘’Bounty’’

Posted: 31 Dec 2016 09:07 PM PST

The post Toptha ''Bounty'' appeared first on Kuzhina Shqiptare.

Si të pastroni furrën e pjekjes pa asnjë kimikat

Posted: 31 Dec 2016 09:07 PM PST

Furra e pjekjes është një ndër objektet më të përdorura në kuzhinë, dhe si e tillë është më e predispozuar për t'u bërë pis. Shumica e produkteve me të cilën e pastorni atë janë humë toksike, sepse përmbajnë kimikate të ndryshme. Disa detergjentë larës të saj mund të jenë shumë të rrezikshëm, dhe shpesh herë mund të keni djegur edhe duart me të.

Por, si gjithmonë, përbërësit natyralë dhe që përdoren në kuzhinë, janë zgjidhja perfekte për çdo problem. Shtoji kësaj edhe faktin se kostoja e tyre është shumë e ulët, dhe ju mund t'i përdorni ato sa herë të dëshironi dhe të keni kohë për të pastruar furrën tuaj.

Përbërësit:

  • 1/3 filxhan sodë buke
  • 1/3 filxhan kripë
  • 1/3 filxhan ujë

Udhëzime:

  1. Fillimisht sigurohuni që furra është ftohur plotësisht dhe shpërndani në të sodën e bukës, kripën dhe ujin.
  2. Dera e saj prej xhami është ajo e cila mbledh më shumë papastërti, ndaj duhet që të hidhni përbërësit edhe tek ajo.
  3. Lërini të veprojnë për gjatë gjithë natës, sepse kështu do të kenë mundësinë të lëshojnë të gjitha papastërtitë.
  4. Të nesërmen, merrni një shpatull plastike dhe fërkoni mirë çdo pjesë të furrës.
  5. Merrni më pas një furçë dhe një sfungjer, dhe pastroni të gjitha papastërtitë që janë akumuluar në të.
  6. Në fund, pastrojeni furrën me një copë të lagur dhe ajo do të duket si e re./shije

The post Si të pastroni furrën e pjekjes pa asnjë kimikat appeared first on Kuzhina Shqiptare.

Related Posts :