Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“Sherlock – Sezoni 4 – Episodi 2” plus 6 more Filmaon.com

loading...

“Sherlock – Sezoni 4 – Episodi 2” plus 6 more Filmaon.com


Sherlock – Sezoni 4 – Episodi 2

Posted: 11 Jan 2017 06:34 AM PST

Sherlock – Sezoni 4 – Episodi 2


Sherlok përballet me një nga armiqtë më trishtues të karrierës së tij : i fuqishem dhe me sa duket i pakundërshtueshëm Kulverton Smith – një njeri me një sekret shumë të errët .

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb
9.6/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Sherlock – Sezoni 4 – Episodi 2 appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

1408 (2007) HD

Posted: 11 Jan 2017 06:25 AM PST

1408 (2007) HD | Fantazi , Horror |   11 Janar 2017


Një njeri i specializuar në demaskimin e dukurive paranormale vendoset në dhomën 1408 në hotelin Dolphin në Nju Jork.Menjëhere pasi ai vendoset përballet me një terror të paimagjinushem.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.8/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post 1408 (2007) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

3:10 to Yuma (2007) HD

Posted: 11 Jan 2017 06:13 AM PST

3:10 to Yuma (2007) HD | Aventurë , Krim , Dramë |   11 Janar 2017


Një fermer e thjeshtë pranon të shoqerojë një të jashtligjshëm e të rrezikshem në trenin për në Juma, ku ai do të gjykohet për të gjitha krimet e kryera, por kjo gjë nuk do të jetë aq e thjeshtë sa dukej

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb7.7/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post 3:10 to Yuma (2007) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Superhero Movie (2008) DVD

Posted: 11 Jan 2017 06:03 AM PST

Superhero Movie (2008) DVD | Aksion , Koemdi , Sci-Fi |   11 Janar 2017


Nxënësi jetim i shkollës së mesme Rick Riker është kafshuar nga një pilivesë radioaktive, nga i cili kafshim fiton superfuqi (përveç aftësisë për të fluturuar), dhe bëhet një hero.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb3.7/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Superhero Movie (2008) DVD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Supercross (2005) HD

Posted: 11 Jan 2017 05:50 AM PST

Supercross (2005) HD | Aksion, Dramë , Romance|   10 Janar 2017


Të ballafaquar me vdekjen e dyshimtë të atit të tyre, dy vëllezër duhet të motivojnë njëri-tjetrin për të hipur përsëri në Motorat e  tyre , për të fituar kampionatin e motociklizmit ne Las Vegas…

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb3.7/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Supercross (2005) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Vanity Fair (2004) HD

Posted: 11 Jan 2017 05:26 AM PST

Vanity Fair (2004) HD | Dramë |   10 Janar 2017


Ngritja e një të varfëri në Londër, Becky Sharp (Witherspoon) sfidon varfërin e saj dhe ngritet në shkallë shoqërore Krahas shoqes se saj më të mirë, Amelia.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.2/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Vanity Fair (2004) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Curse of the Golden Flower (2006) HD

Posted: 11 Jan 2017 05:14 AM PST

Curse of the Golden Flower (2006) HD | Aksion , Dramë , Romancë |   11 Janar 2017


Gjatë dinastisë Kineze Tang perandori ka marrë princeshë e krahinës fqinje si grua. Ajo ka lindur dy djem dhe e i rriti. Tani kontrolli i tij mbi pronat e tij është i plotë, duke përfshirë edhe vetë familjen mbretërore.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb7.0/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Curse of the Golden Flower (2006) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Posts :