Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

“The Snare (2017) HD” plus 7 more Filmaon.com

loading...

“The Snare (2017) HD” plus 7 more Filmaon.com


The Snare (2017) HD

Posted: 10 Jan 2017 07:50 AM PST

The Snare (2017) HD | Horror , Triller |   10 Janar 2017


Tre miq që shkojnë për pushime në një apartament të veçuar, pushtohen nga një forcë paranormale.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb3.7/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post The Snare (2017) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Arsenal (2017) HD

Posted: 10 Jan 2017 07:43 AM PST

Arsenal (2017) HD | Triller |   10 Janar 2017


Një gangster nga jugu mundohet të shpëtojë vëllanë e tij të rrëmbyer.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb4.1/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Arsenal (2017) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Brotherhood (2016) HD

Posted: 10 Jan 2017 07:34 AM PST

Brotherhood (2016) HD | Dramë , Krim , Triller |   10 Janar 2017


Fillimisht ishte Kidulthood, pastaj Adulthood dhe tani vjen vënia e fundit e Noel Clarke: Brotherhood. Semi përballon problemet e botës së re. Ai kupton se ajo gjithashtu vjen me probleme dhe sfida të reja me të cilat duhet të përballet dhe ai e di se kjo kërkon miqtë e vjetër për ta ndihmuar t’i mbijetojë rreziqeve të reja.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.1/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Brotherhood (2016) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

The Contractor (2007) HD

Posted: 10 Jan 2017 07:26 AM PST

The Contractor (2007) HD | Aksion , Dramë , Triller |   10 Janar 2017


Një ish-agjenti të CIA-së i kërkohet të heqë qafe një terrorist, vetëm për ta realizuar ai është zgjedhur nga ish-punëdhënësi i tij. 

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb5.5/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post The Contractor (2007) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Faster (2010) HD

Posted: 10 Jan 2017 07:01 AM PST

Faster (2010) HD | Aksion , Krim , Dramë |   09 Janar 2017


Pas 10 vjet burg, shoferi (Dwayne Johnson) ka vetëm nje qëllim: hakmarrje ndaj njeriut që ia vrau vëllanë e tij gjatë një plaçkitje. Tani që është një njeri i lirë me një listë vdekjesh në duart e tij, më në fund është i gatshëm për misionin e tij.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.5/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post Faster (2010) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

One Way (2006) HD

Posted: 10 Jan 2017 06:37 AM PST

One Way (2006) HD | Triller |   10 Janar 2017


Për të mbuluar përfshierjen e tij dhe të mbrojë martesën e tij të ardhshme, një reklamues ndihmon që të lirohet një përdhunues duke i dhënë një alibi të rreme dhe vuan hakmarrjen brutale të viktimës.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.2/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post One Way (2006) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

I.Robot (2004) HD

Posted: 10 Jan 2017 05:11 AM PST

I, Robot (2004) HD | Aksion , Mister , Sci-Fi | 10 Janar 2017


Në vitin 2035 një polic tekno-fobic heton një krim që mund të jetë përgatitur nga një robot, i cili e çon njerëzimin drejt një kërcënimi të madh.

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb7.1/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post I.Robot (2004) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

The Chronicles of Riddick (2004) HD

Posted: 10 Jan 2017 01:40 AM PST

The Chronicles of Riddick (2004) HD |   Aksion ,  Aventurë |   10 Jan 2017


Riddick shkon ne nje planet te quajtir Helioni i Pare dhe e gjen veten perballe nje perandori pushtuese te quajtur Necromongers. Nje ushtri e cila ka ne plan qe te shendroje apo vrase te gjithe njerzit ne univers…

YouTube

 The Walking Dead (2010) on IMDb6.7/10

shikoks

netuks thevidks streks nowks

idowatch vidbks vidtoks promtks

shkarks

direkt1ks openks uptobox1ks filecloudks

uploaddx oboomks upfile uploaded1

The post The Chronicles of Riddick (2004) HD appeared first on Filmaon.com | Filma me Titra Shqip HD.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Posts :