Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ruaje këtë postim

Vetëm 3% e njerëzve e kanë shkronjën “X” në duart e tyre! Çfarë do të thotë kjo për fatin tuaj? Telegrafi Te Tjera

loading...

Vetëm 3% e njerëzve e kanë shkronjën “X” në duart e tyre! Çfarë do të thotë kjo për fatin tuaj? Telegrafi Te Tjera


Vetëm 3% e njerëzve e kanë shkronjën “X” në duart e tyre! Çfarë do të thotë kjo për fatin tuaj?

Posted: 04 Jan 2017 01:59 AM PST

Kjo është metodë e lashtë, e cila është përdorur nga egjiptianët e lashtë dhe grekët për ta parashikuar të ardhmen e dikujt.

Sipas ekspertëve, hera e fundit që është përdorur kjo metodë është në epokën e Aleksandrit të Madh, ku këshilltarët mbretërorë kishin sugjeruar se Aleksandri i Madh do të jetë lideri më i mahnitshëm në historinë e njerëzimit – vetëm sepse kishte shkronjën "X" në dy duart e veta, transmeton Telegrafi.

Studimet e fundit me më shumë se dy milionë njerëz nga e gjithë bota, sugjerojnë se njerëzit me shkronjën "X" në dy duart kishin qenë më të jashtëzakonshmit.

Hulumtuesit gjithashtu thonë se njerëzit me këtë shkronjë në duar kanë karakter të fortë dhe fati i tyre gjithmonë është më i miri.

Ndër tjerash thuhet se njerëzit me këtë shkronjë nuk kanë nevojë të planifikojnë diçka për të shënuar sukses, pasi që për ta është vetëm çështje. Koha do ta formojë automatikisht fatin e tyre dhe do t'i bëjë këta persona ndër më të mirët.

Duhet të keni kujdes me këtë lloj të personave, sepse janë shumë të kujdesshëm, vështirë se mund t'i tradhtoni apo gënjeni.  /Telegrafi/

The post Vetëm 3% e njerëzve e kanë shkronjën "X" në duart e tyre! Çfarë do të thotë kjo për fatin tuaj? appeared first on Telegrafi.

Related Posts :